Juletrefester og spilleoppdrag

Vestre Aker Musikkorps har 25 års erfaring med nettopp dette! Vi leder juletrefesten, spiller stemningsfull julemusikk, sørger for gang rundt juletreet, leker og synger med barna, og stiller med julenisse og godteposer.

Vestre Aker Musikkorps er et av landets beste korps, og hvert år reiser vi rundt til bedrifter i Oslo-området og arrangerer juletrefester. Et juletrefest-team består av en ledernisse, fem spillenisser og en eller to lekenisser. Av fornøyde kunder kan vi nevne Statistisk sentralbyrå, Riksarkivet, Nasjonalt folkehelseinstitutt og Politihøgskolen.  

En juletrefest er beregnet å vare i to timer. Vi møter opp en halvtime før festen starter og spiller mens gjestene ankommer.  

På repertoaret vårt har vi fengende julejazz som White Christmas og Jingle Bell Rock så vel som de gode gamle På låven sitter nissen, Musevisa og Du grønne, glitrende tre, god dag.  

Godteposer fås kjøpt i to størrelser: 60 kr for stor pose og 45 kr for liten pose.  

Kontakt oss i dag for å motta et tilbud, og for å finne en dato for deres neste juletrefest! Epost-adressen du når oss på, er juletrefest@vam.no

Dere stiller med lokale og bevertning – vi stiller med resten!

Med håp om en lun høst og en fin juletrefest, 
Vestre Aker Musikkorps